A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy csecsemőt is kórházba szállítottak a szécsényi karambol helyszínéről


Ráfutásos baleset történt hétfő délután Szécsényben, a Varsányi úton. Tudomásunk szerint csecsemő is utazott az egyik autóban, az érintett szakaszon félpályás útzár van érvényben.


Kapás Márton, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője közölte: a balesetben egy személyautó és egy tehergépjármű ütközött össze hétfő délután Szécsényben, a Varsányi úton. Az esethez a szécsényi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket. Az érintett szakaszon félpályás útlezárás van érvényben.

Információink szerint az egyik autóban ketten utaztak, egy anyuka és pár hónapos gyermeke, akiket kivizsgálás céljából kórházba szállították. Ezzel kapcsolatban megkerestük az Országos Mentőszolgálat szóvivőjét, aki elmondta, hogy az ütközés következtében látszólag sem az édesanya, sem gyermeke nem sérült meg, azonban megfigyelésre kórházba szállították őket.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések