A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az 55 éves Nicole Kidman falatnyi topban pózolt: merész fotózást vállalt el


Nicole Kidman a Perfect magazin kedvéért vállalta el a merész fotózást.


Nicole Kidman egy újabb divatfotózást vállalt el, a végeredmény pedig a rajongókat is megdöbbentette.

Az 55 éves sztár a Perfect magazin kedvéért bújt merész vagy éppen különleges szettekbe, a képeket nemcsak a divatlap, hanem a színésznő is megosztotta közösségi oldalán.



A színésznő több képet megosztott a fotózásról, az egyik felvételen például egy falatnyi farmertop és nadrág van rajta, de belebújt egy testhezálló darabba is. A képeket az alábbi Instagram-posztban te is megnézheted.

A Perfect magazin azt a felvételt osztotta meg, amelyen a sztár megmutatja bicepszeit, a képen messze nem 55 esztendősnek tűnik. Egy különleges miniszoknyát és egy flitteres felsőt adtak rá. A hajáért felelős csapat egy extravagáns, vörös parókát adott neki.



"Ejha, fantasztikusan nézel ki." "Nem találom a szavakat! Most nagyon lenyűgöztél!" "Született modell vagy!" "Olyan vagy, akár egy istennő" "Azt gondoltam hirtelen, hogy ezek a képek régiek, és 1997-ből vagy 1998-ból valóak, nagyon jók!" - írták a dicséreteket a kommentelők Kidman Insta-posztja alá.

Ezek a felvételek azon avantgárd képsorozat egyikéhez tartoznak, amelyeket Zhong Lin fotós készített a Perfect magazin harmadik számához, a lap ezzel a kiadásával a popkultúra legnagyobb ikonjait ünnepli.

Legyen portálunk mentora, támogatását olvasókártyával honoráljuk

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések