A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Árokba csúszott egy kisteherautó Tiszavasváriban


Kedden az alábbi tűzoltói beavatkozások történtek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. 

Paszabon, egy Kossuth utcai családi ház különálló pincehelyiségben összehordott szemét füstölt öt négyzetméteren. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók oltották el a tüzet.

Kéken, a Rákóczi utcán egy családi ház kertjében szemét égett. A tüzet a demecseri önkéntes tűzoltók oltották el. A település nem rendelkezik égetési rendelettel, így ott égetni tilos, ezért további intézkedés szükséges.

Kölcsén, a 491 számú úton egy nagyméretű fa az úttestre dőlt, a fél útpályát elzárta. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók a fát motoros láncfűrész segítségével eltávolították. Személyi sérülés nem történt.

Kisvárdán, a Szabolcsvezér utca és Mester utca kereszteződésében 3 személygépkocsi ütközött. A 3 gépjárműben összesen 4 ember utazott, akik közül a mentőszolgálat 2 embert kórházba szállított. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a gépjárművek áramtalanítását elvégezték. A járművek elszállításáról a tulajdonosok gondoskodtak.

Tiszavasváriban, a Kabay János utcán egy kisteherautó hátsó kereke árokba csúszott, a jármű közúti akadályt képezett. A jármű rakománya nem sérült. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók pneumatikus emelőpárna segítségével a közúti akadályt megszüntették. Személyi sérülés nem történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések