A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Amerikai űrhajóst is vittek magukkal az oroszok az űrbe

Ez az együttműködés ritka képe az ukrajnai háború miatt Oroszország és az Egyesült Államok között fennálló rendkívüli feszültség idején. 

Egy amerikai űrhajóssal, Frank Rubioval, valamint két orosz asztronautával, Szergej Prokopjevvel és Dmitrij Petelinnel a fedélzetén elindult szerdán egy Szojuz űrhajó a Nemzetközi Űrűllomásra (ISS) a kazahsztáni Bajnokurból. Ez az együttműködés ritka képe az ukrajnai háború miatt Oroszország és az Egyesült Államok között fennálló rendkívüli feszültség idején – írja az Euronews.

A salvadori születésű Rubio a tizenkettedik spanyolajkú, aki az orbitális platformra repült, és az első amerikai űrhajós a Nemzetközi Űrállomáson a február 24-én indult orosz invázió óta. A három asztronauta küldetése 6 hónapig, jövő március végéig tart. Ez idő alatt öt űrsétát és számos tudományos kísérletet fognak elvégezni.

A NASA és a Roszkozmosz júliusban írt alá keresztrepülésekről szóló megállapodást, aminek értelmében a Nemzetközi Űrállomásra orosz kozmonauták amerikai, illetve amerikai űrhajósok orosz űrhajókkal juthatnak fel.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
...és még mindig azt akarják elhitetni ezek az illuminátusok által bérelt vízalatti "űrszínészek", hogy létezik az ún. "űr" vákuumban!?
Szánalom a köbön ez a megkésett majomparádé; - pár perccel a Great Reset előtt!!!🤣😂👏👍✔

Máté 23:33 Kígyók, mérges kígyóknak fajzatai, miképpen kerülitek ki a gyehennának büntetését?
1Ján 2:18 Fiacskáim, itt az utolsó óra; és amint hallottátok, hogy az Antikrisztus eljő, így most sok antikrisztus támadt; ahonnan tudjuk, hogy itt az utolsó óra.
1Ján 2:22 Ki a hazug, ha nem az, aki tagadja, hogy a Jézus a Krisztus? Ez az Antikrisztus, aki tagadja az Atyát és a Fiút.
1Ján 2:23 Senkiben nincs meg az Atya, aki tagadja a Fiút. Aki vallást tesz a Fiúról, abban az Atya is megvan.

Máté 23:13 De jaj nektek képmutató írástudók és farizeusok, mert a mennyeknek országát bezárjátok az emberek előtt; mivelhogy ti nem mentek be, akik be akarnának menni, azokat sem bocsátjátok be. Máté 23:14 Jaj nektek képmutató írástudók és farizeusok, mert felemésztitek az özvegyek házát, és színből hosszan imádkoztok; ezért annál súlyosabb lesz a ti büntetésetek. Máté 23:15 Jaj nektek képmutató írástudók és farizeusok! mert megkerülitek a tengert és a földet, hogy egy pogányt zsidóvá tegyetek; és ha azzá lett, a gyehenna fiává teszitek őt, kétszerte inkább magatoknál. Máté 23:27 Jaj nektek képmutató írástudók és farizeusok, mert hasonlatosak vagytok a meszelt sírokhoz, amelyek kívülről szépeknek tetszenek, belül pedig holtaknak csontjaival és minden undoksággal rakvák. Máté 23:28 Éppen így ti is, kívülről igazaknak látszotok ugyan az emberek előtt, de belül rakva vagytok képmutatással és törvénytelenséggel. Máté 23:29 Jaj nektek képmutató írástudók és farizeusok!
Mert építitek a próféták sírjait és ékesgetitek az igazak síremlékeit. Máté 23:31 Így hát magatok ellen tesztek bizonyságot, hogy fiai vagytok azoknak, akik megölték a prófétákat.

János 8:32 És megismeritek az igazságot, és az igazság szabadokká tesz titeket.