A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A bűn útjára lépett az 58 éves nyíregyházi nő és a 46 éves román férfi


Az elmúlt 24 órában történt.


A csengersimai közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre 2022. szeptember 14-én egy 46 éves román állampolgár. Az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfit a román hatóság körözi. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 58 éves nyíregyházi lakost 2022. szeptember 14-én. A nő a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött nőt őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrsének munkatársai 2022. szeptember 14-én elfogtak egy 29 éves demecseri lakost. A férfi körözését a Nyíregyházi Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg és azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések