A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Zavartan viselkedett a csabai baleset sofőrje


Ittasan, bódultan és eltiltás hatálya alatt közlekedő járművezetőkkel szemben intézkedtek a rendőrök.


Pénteken személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A rendőrök két járművezető jogosítványát is elvették és büntetőfeljelentést tettek ellenük, mert a gyanú szerint ittasan vezettek. Az egyik személygépkocsi vezetőjét 12 óra 15 perc körül Békéscsabán, a Lencsési úton állították meg. A másikat 20 óra után néhány perccel Sarkadon, a Széles utcában ellenőrizték. Mindkét esetben a helyszínen történt szondáztatás alkoholfogyasztást jelzett náluk és a további légalkoholmérések is azt igazolták, hogy a két autós ittasan közlekedett.
Hirdetés

Békéscsabán, a Békési úton 21 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsi vezetője letért az útról és korlátnak ütközött. A balesetben senki nem sérült meg, de az autót vezető nő zavartan viselkedett és felmerült a gyanúja annak, hogy bódultan vezetett. Ezért az 50 éves kondorosi nőt orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. A Békéscsabai Rendőrkapitányságon bódult állapotban elkövetett járművezetés miatt indult büntetőeljárás.

Szarvason, a Szabadság úton 17 óra körül előállítottak a rendőrjárőrök egy szarvasi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a Szarvasi Járásbíróság, valamint a Szarvasi Rendőrkapitányság eltiltotta a járművezetéstől. A 28 éves férfi ellen a rendőrkapitányság rendőrei járművezetés az eltiltás hatálya alatt gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek - adta hírül a police.hu.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések