A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vásárhelyi Mária: Hogy juthat valakinek ilyen életveszélyes ötlet az eszébe, mint az uniós népszavazás?


„Tényleg megáll az ész és minden seregi!” – kommentálta a szociológus. Hozzáfűzte, hogy a népszavazás száz százalékig a Fidesz malmára hajtja a vizet. 

Vásárhelyi Mária a Facebook-oldalán kommentálta az elmúlt napok legforróbb közéleti témáját: a népszavazást hazánk uniós tagságának megerősítéséről. „Tényleg megáll az ész és minden seregi! Hogy juthat valakinek eszébe egy ennyire kontraproduktív és életveszélyes ötlet, mint hogy népszavazást rendezni az Uniós tagságról” – írta Vásárhelyi. Hozzátette, hogy 

egy ilyen népszavazás a jelenlegi médiahelyzetben 100 százalékig a Fidesz malmára hajtja a vizet.

Hónapokon keresztül attól lesz hangos a médiumok 90 százaléka, hogy a Fidesz EU párti, csak éppen nem a föderális EU-t támogatja, hanem a nemzetek Európáját”.

Leszögezte, hogy a népszavazás hatalmas lehetőség a kormánypártoknak, valamint kifejtette, hogy szerinte át fog menni a kérdés a Választási Bizottságon és az Alkotmánybíróságon is. A szociológusnőt idézve, „és ott lesz egy eleve megosztott ellenzék, majdnem nulla médiafelülettel, ahol mindenki mást fog mondani. Közben a Mi hazánk EU ellenes kampányt fog folytatni, a Jobbiknak nevezett párt maradvány pedig a Fidesz mantráját fogja nyomni. A népszavazás érvénytelen lesz, mert nincs valódi tétje”.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések