A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Váratlan bejelentés érkezett Székesfehérvár polgármesterétől


A hosszas készülődések ellenére péntek délután Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere a Facebook-oldalán jelentette be, hogy az időjárás ellehetetleníti a szabadtéri programok megtartását.

A városban hosszas előkészületek zajlottak napok óta, a belváros autók elől lezárva, sőt, csütörtökön még a köztársasági elnök is tiszteletét teszi a városba, ennek ellenére kényszerű döntést hozott Cser-Palkovics András.

"Az időjárás miatt nagyban megváltozik az augusztus 20-i ünnepségsorozat a városban, például elmarad a Koronázási Szertartásjáték mai, holnapi és vasárnapi előadása is, de lesznek pótelőadások augusztus 26-án, 27-én és 28-án" - jelentette be a közösségi oldalán. Mint írja: 

"Novák Katalin köztársasági elnök augusztus 20-i ünnepi beszédét a Városháza dísztermében fogja megtartani, délelőtt 10 órakor. A díszterem befogadóképességének erejéig tisztelettel és szeretettel várunk mindenkit a rendezvényre, az eseményt élőben fogja közvetíteni a város Facebook-oldala és természetesen a MTVA is” – olvasható a bejegyzésben.

Végezetül a polgármester mindenkitől elnézést kért a posztban a kellemetlenségekért.



Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések