A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tucker Carlson élő adásban kért bocsánatot Orbán Balázstól (videó)


A műsorvezető szerint sokkoló, ahogy Magyarországot ábrázolják a nyugati médiában. 

Tucker Carlson vendége volt szerda este Orbán Balázs. Miután levetítették a CNN Orbán Viktor tusványosi beszédről szóló beszámolóját, Tucker megkérdezte a magyar vendégétől, hogy „annyi időt töltenek azzal, hogy utálnak titeket [magyarokat], mit gondolsz, miért?”

A politikánk a józan észen alapul

Orbán Balázs a kérdésre válaszolva leszögezte, hogy a Fidesz politikája a józan észen alapul. A miniszterelnök politika igazgatója kifejtette, hogy 2015-ben négyszázezer ember próbált illegálisan átkelni a magyar határokon aminek hatására úgy döntöttek, hogy kerítést emelnek s megvédik a határokat.

Azóta állandóan nyomás alatt tart minket a globális elit.”

„Nagyon büszkék vagyunk történelmünkre, a zsidó-keresztény örökségünkre, szeretnénk ezt megőrizni úgy, ahogy van. Ehhez meg kell, hogy védjük a határainkat, ez ilyen egyszerű”
– magyarázta az államtitkár.

Carlson erre reagálva kifejtette, hogy legutóbb amikor itt járt, úgy érezte, hogy itthon sokkal kiegyensúlyozottabb a média mint Amerikában. Ezek után a benyomások után Carlson nem is érti, hogy bírhatják a magyarok azokat a nyugati médiában levetített „valóságtól elrugaszkodott karikatúrákat.”

Erre válaszolva Orbán Balázs elmondta, hogy látni, hogy a médiából érkező vádak politikailag motiváltak. Kifejtette, hogy szerinte az amerikaiakhoz hasonlóan a magyar emberek nagyon bölcsek. „Ha beszélsz velük, tudják, hogy mi a jó az országuknak” – vélekedett Orbán, majd az ukrán és a déli határról érkező menekültekről kezdett el beszélni: „Az átlag emberek érzik a különbséget,” üdvözölni kell a háború elől menekülteket, és „nemet kell mondani az illegális átkelőkre, ilyen egyszerű.”

Az bizony. (...) Sokkoló, hogy a CNN képes volt ezt lehozni. Hadd kérjek bocsánatot az amerikai média nevében”

 – mondta Tucker a műsor végén.Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések