A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Traktoros tüntetés: semmi extra csak pár ember hohóckodik, Bede Zsolt pedig velük szórakoztatja a vadhajtások olvasóit


Kecső József a "fű alatt" berodeózott Budapestre, amit Bede Zsolt azonnal ki is szúrt és ma már második alkalommal ment ki Szabó Bálintékhoz, hogy az olvasókat szórakoztassa.

Zsolt ma már szolgált egy kis akcióval, hiszen kisétált Dózsa György útra Szabóékhoz, hogy kipróbálja valahonnan előkukázott ócska traktort, és meglátogassa Lilut, a malacot, aki az állatsimogatóból röhögi a tüntettetőket. 

A tüntetők között olyan ismerős arc tűnt fel, mint a Bíró Ica kilakoltatási megmozdulásán okoskodó kamu jogásznő, aki akkor Ica legjobb barátjának mondta magát. S mint a mindenkori jogrendszert felülíró nemzetközi jogtudor, alkotmányos rendet akart alakítani az alkotmányos renden belül. 

De Szabók jamboree-jén rendszerint visszajáró vendég a hajdúszoboszlói származású Cs. Béla fia is, aki szintén az alkotmány fölé rendelt saját törvényi rendeletvilágában él. 

Na de nézzük Bede Zsolt délutáni videóját:


Estér úgy látszik aztán, mégis megmozdult valamim, hiszen 4 nap után megjelent az első traktor. Igaz, hogy tüntetők sehol nincsenek, de azért egy járművet már fel tudnak mutatni Szabó Bálinték.

A traktoros elmondta, hogy 20-án indult el, Kecskeméten karbantartást kellett csinálniuk, de ma felért a fővárosba. A rendőrök egyből fel is tartóztatták, mire a főszervező a helyszínre érkezett.

Kecső szerint a maradék 1799 társa is megvan...

Íme a Vadhajtások videója:



Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések