A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szabó: Orbán nyaral, közben Nyíregyházától Békéscsabáig elsivatagosodik és élhetetlen lesz az ország


Azt hittük, hogy már nem hallunk a mérhetetlen Párbeszéd ügynökéről... 

Tévedtünk. Előjött, és ezt írta a Facebookon:

„Nulla fideszes képviselő jött ma be a parlament rendkívüli ülésére az elmúlt 30 év legnagyobb válsága közepén. Orbán inkább nyaral. Nem jöttek be a fideszesek akkor, amikor Orbán brutál módon megemelte az emberek rezsijét, a benzin árát, vagy amikor úgy elszállt a forint, hogy Varga Mihály bejelentette, hogy bizonyos szektorokban lehet euróban is fizetni. Nem jöttek be a kormánypárti képviselők akkor, amikor a kata eltörlésével elvették 350 ezer ember megélhetését, amikor 40%-kal drágultak az élelmiszerek, amikor a klímaválság miatt olyan durva aszály van, hogy szakértők szerint 20 év múlva Nyíregyházától Békéscsabáig elsivatagosodik és élhetetlen lesz az ország.

Nem jöttek be, inkább mindezek után a héten a Fidesz engedélyezte a magyar erdők kivágását. A Párbeszéd és az ellenzék viszont itt van, mi benyújtottuk ezeket a problémákat megoldó javaslatainkat, de a Fidesz nem akar ezekről beszélni. Orbán és a Fidesz inkább nyaralnak, az emberek és az ország meg szenvedjenek. Szégyen.”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések