A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rendhagyó módon ünnepel Ajka idén augusztus 20-án


Ajka is csatlakozott azon városok táborához, ahol nem tartanak tűzijátékot az államalapítás ünnepén. Az így megmaradó másfél millió forintot hátrányos helyzetű gyerekek támogatására fordítja a város. Ennek ellenére Ajka sem marad különleges látvány nélkül augusztus 20-án - írja az
ajkaiszo.hu.

A Csónakázó-tónál megtalálható Piknik Terasz ugyanis frappáns és egyedi ötlettel állt elő. Szervezésükben 20-án kívánják megtartani a 300 Csillagszóró Éjszakáját.

A fiatal csapat egyetért a tűzijáték elhalasztásával már csak az állatok szeretete miatt is. Ezért rendhagyó programmal készülnek augusztus 20-ára. Életre hívják a 300 csillagszóró éjszakáját. Mindenki, aki ellátogat hozzájuk aznap este, kapni fog egy csillagszórót, amelyet közösen gyújtanak majd meg és emelnek magasba 22 órakor.

Az így pislákoló „hangtalan fények” összekötik a múltat és a jövőt – elég csak gyermekkorunk kedvenc csillagszórós emlékeire gondolunk, amit biztosan szeretnénk majd továbbadni mi is, csakúgy, mint szokásainkat, magyarságtudatunkat, tapasztalatainkat.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések