A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Premier League-csapathoz igazol Szalai Attila, már hétvégén aláírhatja szerződését


Sajtóértesülések szerint már a hétvégén aláírhatja szerződését Szalai Attila újdonsült csapatával, a Brightonnal. A magyar válogatott védőért 15 millió fontot fizet a Premier League-csapat a török Fenerbahce-nak.


A török AS Marca értesülései szerint már az orvosi vizsgálatait végezheti Szalai Attila az angol élvonalbeli Brighton csapatánál, mielőtt hétvégén aláírná 2026-ig szóló új szerződését. A magyar válogatott védőjét a korábbiakban már számos európai élcsapattal összeboronálták, de ezúttal úgy néz ki, eldőlt, hova igazol a török első osztályból a 24 éves játékos.

Szalai Attila piaci értéke a mértékadó Transfermarkt szerint 12 millió euró, de jelenlegi klubja, a Fenerbache legalább 15 millió eurót szeretett volna kapni érte. Ez minden bizonnyal beteljesült, a szezont kiválóan kezdő Brighton 15 millió fontért cserébe szerződteti a török élvonalból érkező védőt, jelentették egybehangzó sajtóinformációk.

A 27-szeres magyar válogatott védő tavaly januárban igazolt a ciprusi Apollontól a Fenerbahcéhoz, azóta 73 tétmérkőzésen lépett pályára, 5 gólt szerzett és két gólpasszt is adott klubcsapatában.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések