A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nyolcvan embernek kellett elhagynia egy debreceni üzemcsarnokot


Füstöt észleltek az ott dolgozók, az épületet a tűzoltók szellőztették át. Ügyeleti hírek keddről.  

Kedd reggel egy autó és egy motorkerékpár ütközött össze Debrecenben, a Burgundia utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, és áramtalanították azokat – tudatta ügyeleti összefoglalójában a megyei katasztrófavédelem.

Nyolcszáz négyzetméteren égett a gaz Hosszúpályiban, a Nyár utcában. A tűzesethez a debreceni hivatásos, a létavértesi önkormányzati és a konyári önkéntes tűzoltók vonultak, akik két vízsugárral oltották el a tüzet.

Két autó ütközött össze Debrecenben, a Károlyi Mihály utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók elvégezték az áramtalanítást.

Egy üzem elektromos műhelyében füstöt észleltek az ott dolgozók a debreceni Vámraktár utcában. Az esethez riasztott hivatásos tűzoltók felderítették és átszellőztették az épületet. További vizsgálatokig az épület egy részét áramtalanították. A beavatkozás idejére a csarnokot nyolcvan ember hagyta el, majd később visszatérhettek oda.

Egy személyautó villanyoszlopnak ütközött Nyíradonyban, a Kossuth utcában kedd este. Ide a helyi hivatásos tűzoltók vonultak, akik elvégezték az áramtalanítást.

Berettyóújfaluban, a Népliget utcában egy huszonöt méteres fa egyik ága szakadt le. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók láncfűrésszel vágták le az ágat.

Négy körözött rendőrkézen

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek könnyű sérüléssel végződtek – olvasható a police.hu-n.

A szolgálatot ellátó állomány összesen hét személyt fogott el, közülük négy embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, három főt pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 13 személyt állítottak elő, ebből 11 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés két esetben történt.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések