A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nógrádi György Kárpátalja visszaszerzéséről: Ennek ma a valószínűsége nulla


„A Biden mögött álló szakértők pontosan tudják, hogy Ukrajna nem nyerheti meg ezt a háborút” – nyilatkozta a biztonságpolitikai szakértő.


Nógrádi György volt a HírTV Napi Aktuális című műsorának vendége. A biztonságpolitikai szakértőt a gabonaexportról, az Ukrajnának nyújtott anyagi segítségről, és Medvegyev volt orosz elnök minapi  posztjáról is kérdezték, mely szerint a háború után a magyarok, a lengyelek és a románok is kapnának területet Ukrajnából.

Ennek kapcsán Nógrádi elmondta: Kárpátalja lakosságának 6-12 százaléka volt magyar a háború előtt, de azóta a felük elmenekült vagy elüldözték. Hozzátette: ha három NATO-tagállam területeket foglalna el a háborúban álló országtól, az a nyugati politika csődje, és orosz stratégiai siker lenne, de ennek a valószínűsége nulla.

Nógrádi egyetértett Orbán Viktorral, hogy a háború lezárásához csak az orosz-amerikai tárgyalások vezethetnek. „Biden-vezetés kell, vagy egy másik amerikai vezetés?” – tette fel a kérdést a műsorvezető. Nógrádi szerint meg kell várni a novemberi félidős választásokat, de a legrosszabb esetben a háború a 2024-es elnökválasztásig húzódhat el.

„A Biden mögött álló szakértők pontosan tudják, hogy Ukrajna nem nyerheti meg ezt a háborút” – tette hozzá.



Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések