A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nekihajtott egy ház falának Bátonyterenyén a 29 éves férfi


Lezárták az eljárást a Nógrád megyei rendőrök a 29 éves férfi ellen, aki egy ház falának ütközött a gépjárművel. A balesetben hárman sérültek meg.

Tamás-Kovács Andrea rendőrségi sajtóreferens arról tájékoztatott, hogy a 29 éves férfi január 22-én este Bátonyterenye belterületén lesodródott az autójával egy balra ívelő kanyarban és a jobb oldalon álló családi ház falának ütközött. 

A baleset a jármű nagy sebessége miatt következett be. A rendőri intézkedés során alkalmazott alkoholszonda kimutatta, hogy a sofőr szeszes italt fogyasztott mielőtt a volán mögé ült, ezt pedig a szakértői vélemény is alátámasztotta. A baleset következtében a gépkocsi egyik utasa súlyos, két utasa könnyű sérülést szenvedett.

A nyomozók a gyöngyösi lakos ellen ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárás vizsgálati szakaszát a napokban lezárták, és az ügy iratait megküldték az ügyészség részére.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések