A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Milyen érdekes programokat kínálnak Tolnában augusztus 20-án?


Augusztus 20-án számos a települések többség gazdag programkínálattal várja a lakókat és vendégeket, hogy közösen ünnepeljék meg Szent István, az Új kenyér, az Alkotmány, az Államalapítás ünnepét. 

A megszokott és jól bevált programokon kívül vannak olyanok is, amelyek iránt várhatóan nagyobb lesz az érdeklődés. Nézelődtünk egy kicsit a kínálatok között.

Paks     

Az Atomváros három napon keresztül ünnepel, így már augusztus 19-én este 19 órakor László Attila fog fellépni, este 9 órától pedig Csókkirály koncert lesz. Ebben a produkcióban részt vesz Szulák Andrea, Csonka András, Feke Pál, Zséda, Veréb Tamás, Heincz Gábor Biga, 6 tagú női tánckar, és a 9 tagú Crescendo Music Orchestra. Várhatóan fergeteges lesz a hangulat.

Madocsa

Augusztus 21-én zenétől lesz hangos a település, ott rendezik megy ugyanis a Nemzetközi Fúvószenekari találkozót. 17 órakor a Budapesti Rendőrség Hagyományőrőz Alosztályának kutyásbemutaja lesz, 16 órától pedig rendőrségi veterán jármű-fegyver-és egyenruha bemutatóra várják az érdeklődőket. 

Dombóvár

EDDA –koncert lesz augusztus 20-án, a Szent László Parkban. Az este 8 órakor kezdődő program több korosztály számára is feledhetetlen bulinak ígérkezik.

Dunaföldvár

Már 9 órától főnek majd a bográcsban a halászlék Dunaföldváron, ekkor veszi ugyanis kezdetét a halászléfőző verseny. 13 órakor derül ki, hogy ki lett a győztes, mindeközben térzenét hallgathatunk a Duna-parton. Számos érdekes program mellett 17 órakor Balázs Klári és Korda György lép színpadra.

Szekszárd

Már a mai napon egy izgalmas kiállítást lehet megtekinteni Szekszárdon, a Művészetek Házában.

Augusztus 20-án 10 órától a hagyományőrző egyesületek felvonulásán többek között megmutatja magát „Szent István és Gizella” óriásbábu formában. A felvonulás a Béla király tér Szent István téren kísérhető figyelemmel.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések