A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Medvegyev üzent az európaiaknak: Télen jobb a meleg az oroszok társaságában, mint büszke magányban kikapcsolt radiátorral


Az Oroszországi Föderáció Biztonsági Tanácsa elnökhelyettese kemény üzenetet küldött az európai polgároknak.


A Telegramon ezt írta Medvegyev:

A tömegek szociológiája vs. az idióták politikája: ki kicsoda?
 
Az európai kormányok, különösen a koldus baltiak, a dühöngő lengyelek és a NATO-ba menekülő finnek azon versengenek, hogy ki tud gonoszabbul beszélni arról, hogy meg akarnak szakítani minden kapcsolatot Oroszországgal. Szó szerint: az oroszokat megvetik, és nem akarják, hogy bárhová is beengedjék őket. A vízumokat el kellene törölni. Elfelejtett könyvek, festmények, zene. Gázt és olajatnem vesszük. Bár, az utóbbiakkal nehezebb lesz, főleg a hideg télre számítva.

Tehát, nincs kapcsolat az oroszokkal, mostantól kezdve és mindörökké!
 
Ugyanakkor a közvélemény-kutatások eredményeiből ítélve az átlagpolgárok nem vesztették el a józan eszüket. Az uniós országok lakosainak több mint fele egyáltalán nem ég a vágytól, hogy megszakítsa a kapcsolatot Oroszországgal. Teljes értékű kapcsolatokat akarnak, mint amilyenek korábban voltak. Normális személyes kapcsolatokat akarnak, orosz energiát a kazánjaikban, a mi piacunkat az áruiknak, sikeres kereskedelmet, a mi turistáinkat a múzeumaikban és kávézóikban.  
 
Persze, csúnyán átmosták az agyukat. De a propaganda csatornában a fekália nyomásának van egy határa. A köztudat kezd fuldokolni a cinikus hazugságok alatt, amelyeket a bűzös hírfolyam a megfáradt európaiak fejére zúdít. Ahogy Orwell is megírta... radiátorok hidege az európai szolidaritás melege, és az élelmiszerüzletek áremelkedése a minimális ára az európai demokrácia megőrzésének, amelytől orosz medve megfulladhat.
 
Az uniós polgárok háromnegyede és 90 százaléka kategorikusan nem akar részt venni az ellenségeskedésekben a kijevi rezsim oldalán. Bár a közvélemény-kutatásból ítélve az idióta európai politikusok ezt nem szűrik le. Az oroszellenes szankciókat pedig (a felmérések szerint is) az állampolgárok több mint fele, de egyes országokban még a kétharmada sem támogatja. Annál is inkább, ha a támogatást pusztán a saját, személyes költségükön nyújtják. És ez az egész ostobaság - a holttestek elhamvasztásán való spórolástól a vécépapír mosásáig - azért történik, hogy megbüntessék a távoli "Isten háta mögötti Oroszországot", amely egyetlen uniós polgárt sem bántott az ukrajnai akciójával. És az átlagpolgár végre kezd elgondolkodni: miért kellene fizetnie valaki más bűneiért?  
 
Természetesen békés együttműködést, kereskedelmet, cseréket és egyéb, mindenki számára normális dolgokat szeretnénk. Nem zárkózunk el senkitől, támogatunk minden ésszerű javaslatot.  
Mi viszont szeretnénk, ha az európai polgárok nem csak csendben fejeznék ki elégedetlenségüket kormányaik intézkedéseivel kapcsolatban, hanem valami sokkal szókimondóbbat is mondanának. Például azzal, hogy felelősségre vonja őket, és megbünteti őket nyilvánvaló ostobaságukért. Különösen, ha az "európai demokrácia ára" a hideg a lakások és az üres polcok a hűtőszekrényekben, az ilyen "demokrácia" az elmebetegeknek való. Ezért van az, hogy Európában rövid időn belül már négy kabinetminiszter is lemondott. Jó, hogy megszabadultunk tőlük. És ez nyilvánvalóan nem a vég. A választók szavazatai még a legkeményebb politikusok számára is erős befolyást jelentenek.
 
Tehát cselekedjetek, európai szomszédok! Ne maradjon csendben. Vonják felelősségre az idiótákat. És mi meghallgatunk titeket. Az előny nyilvánvaló - télen sokkal melegebb és kényelmesebb az oroszok társaságában, mint a büszke magányban, kikapcsolt gáztűzhellyel és hideg radiátorral.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések