A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Manuel az egészsége érdekében több koncertjét is lemondta


Folyamatosan fáj a torka, nem tud énekelni. 

Manuel az Instagram-oldalán jelentette be, hogy betegség miatt le kell mondania a hétvégi fellépéseit.

Nem tudok annyira jó hírekkel szolgálni azoknak, akik ezen a hétvégén számítottak rám Szegeden, a SZIN Fesztiválon, Erdélyben, illetve egy másik fellépésen, ahol szintén zenekarral álltam volna színpadra. Sajnos eljutottam arra a pontra ezen a nyáron, ennyi buli és hajtás után, hogy most már nem az van, hogy maximalista vagyok, és megpróbálom mindenkinek kielégíteni igényét, és elmegyek fellépni, annak ellenére, hogy a szervezetem már azt mondja, hogy állj. Ezen a ponton már túl vagyok, és már tényleg az van, hogy nem tudok énekelni. Ne tévesszen meg senkit, hogy van beszédhangom, ettől függetlenül nagyon fáj a torkom, óriási gombócot érzek. Nagyon ideges vagyok, meg csalódott, hogy ezt kell mondjam, mert vártam mind a három fellépést egyaránt

– mondta el az énekes a videóban.

Manuel arról is beszélt, hogy hamarosan átfogó vizsgálatra megy, mert az elmúlt hónapokban minden hétvégén elment a hangja, és bár hét közben próbálta ezt helyrehozni, de a helyzet egyre csak rosszabb lett. Mint mondja, az lett volna a jó, ha Marics Petiékhez hasonlóan nyár elején tartott volna néhány hét pihenőt.

Nem teszem meg sem magammal, sem veletek, hogy odáig fajuljon a helyzet, hogy műteni kelljen, aztán sose legyen ugyanolyan a hangom, mint volt. Szeged, Erdély, Szerencs, szeretlek titeket és bepótoljuk!

– írta a bejegyzésében.



Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések