A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Makizaj száz ember előtt szónokolt: Orbán hazugságai vezettek a gazdasági csődhöz


Mint ismert, tegnap délután a 40 fokos hőségben néhány kiültek a Kossuth tér elé. Tüntetést szervezett a Kossuth Lajos térre a „Demokráciát! Jogállamot! Kormányváltást!” civil csoport. Az esemény leírása szerint „az Orbán-kormány gazdaság- és szociálpolitikája sok társadalmi csoport érdekeit sértette eddig is. A legutóbbi intézkedéseikkel is jelentős érdeksérelmeket okoznak”.

Megjelent a zaklató Bráner Koloman, a jobbikos politikus és Márki-Zay Péter.

A Telex így kommentálta az utóbbi jelenlétét:

"Az utolsóként felszólaló Márki-Zay Péter nagyjából 15 perces beszédét úgy kezdte, hogy minden politikus rémálma, mikor elmegy egy rendezvényre, és ott alig vannak emberek, de a kérdés igazából az, hogy van-e értelme."

A mai nap annyira ciki lett, hogy a 444 csak annyit írt kínjában, hogy "visszafogott érdeklődéssel" zajlott...

A Fidesz és Orbán Viktor hazugsága volt, hogy az ellenzék háborúba vinné az országot, migránsokat telepítene be, vagy hogy Gyurcsány Ferenc vezetné az országot – mondta Márky-Zay Péter, aki a "rezsicsökkentés eltörlését" is idesorolta, majd kijelentette, hogy a Fidesz hazugságokkal nyerte meg a választást, és

Orbán hazugságai vezettek a gazdasági csődhöz.

Márki-Zay Péter úgy fogalmazott, hogy a Fidesz összes hazugságát el kell mondani, házról házra kell járni, de a Kossuth térre is ki kell jönni. „Miért nincsenek itt a pártok a jobbikos Brenner Kolomanon kívül?” – tette fel a kérdést, majd elmondta: addig nem lesz változás, amíg eltűrik, hogy ellenzékieket is a Fidesz irányítson. Azt üzente az ellenzéki politikusoknak, hogy el kell juttatni az igazságot a rendszer hazugságairól mindenhova.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések