Hirdessen itt

Magatehetetlen beteg telefonját lopta el a szombathelyi Markusovszky kórházban


A Szombathelyi Járási Ügyészség kifosztás bűntette miatt emelt vádat azzal a nővel szemben, aki a vád szerint 2021 októberében, a szombathelyi kórház egyik kórterméből ellopta a végstádiumban lévő, védekezésre képtelen beteg 30.000 forint értékű mobiltelefonját a sértett mellől. A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság dönt.


Szombathelyi Járási Ügyészség elzárás kiszabását indítványozta azzal a nővel szemben, aki a vád szerint 2022 januárjában, Szombathelyen éjjel, ittasan szidalmazott egy férfit, majd megkarcolta a személygépkocsiját, letörte a visszapillantó tükröket, amivel több mint 100.000 forintnyi kárt okozott. Egy hónap elteltével a vádlott bosszúból megkarcolta egy másik sértett személygépkocsiját is, amivel több mint 110.000 forintos kárt okozott. Rá néhány napra pedig a Zanati úton lévő hajléktalan szálló előtt egy férfi kerítésnek támasztott kerékpárját pedig földhöz vágta, és az intézményben dolgozó nő autóját is többször megütötte.  

A Szombathelyi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt vádat emelt azzal a férfival szemben is, aki a vád szerint 2022 májusában, Szombathely ismert szórakozóhelyén ököllel többször megütött egy férfit és nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság dönt.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések