A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Koszovó: amerikai "kérésre" elhalasztották a szerbek elleni fellépést


Egy hónappal elhalasztotta a koszovói vezetés az igazolványokra és a rendszámtáblákra vonatkozó határozat alkalmazását, szeptember 1-ig. 

Pristina közölte, ez a döntés akkor érvényes, amennyiben az átkelőknél lehelyezett barikádokat eltávolítják. Albin Kurti koszovói kormányfő és a helyi vezetés az Amerikai Egyesült Államok kérésére döntött így - írja a szerb sajtó.

Josep Borrell, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője, valamint Miroslav Lajčak, az Európai Unió különleges megbízottja is üdvözölték Pristina döntését.

Paul Pro-Putin 🅉🅅🄾 🤡🌍 on Twitter: "The #Serbia-Kosovo border road is being barricaded by all possible meansAttempts by #Kosovo special forces to storm Serb barricades are reported, as well as gunshot wounds among Serbs at the Yarinje checkpoint. Also reported that Serbia is transferring aircraft to the border pic.twitter.com/ssVWlUk02x / Twitter"

The #Serbia-Kosovo border road is being barricaded by all possible meansAttempts by #Kosovo special forces to storm Serb barricades are reported, as well as gunshot wounds among Serbs at the Yarinje checkpoint. Also reported that Serbia is transferring aircraft to the border pic.twitter.com/ssVWlUk02x


Az éjszaka békésen, feszültségmentesen telt, közölte a Szerbiai RTV tudósítója. Jelenleg csak a merdarei adminisztratív átkelő működik, itt folyamatos a haladás.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések