A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Korda György elárulta, hol folytatják az életüket Balázs Klárival


Korda György és Balázs Klári 32 éve maguknak építették, most mégis kénytelenek voltak eladni Budapest egyik legismertebb villáját.


A Korda Villa új tulajdonosai hét luxuslakást alakítanak ki az épületben. Állítólag lesz kint egy emléktábla azzal a felirattal, hogy itt élt és dolgozott a Korda házaspár.

A házaspár azt mondta, már évekkel ezelőtt beszéltek róla, hogy el fogják adni a villát. Az épület fűtési rendszere nem a mostani gázárakra lett tervezve, telente már eddig is félmilliós volt a számla. Azt még kitermelték valahogy, de ami most jönne, az már sok lenne. Balázs Klári megjegyezte: kiszámolta egy gazdasági szakember, hogy 3,5 millió forint lenne csak a gáz.

Októberig még biztosan maradnak, de már megvan az új lakásuk is, ugyanitt, a II. kerületben. Sokkal kisebb, de ahogy mondják, az is szép helyen van. A szállodai bútorokkal, amiket oda nem tudnak átvinni, berendeztek egy nővérszállót – írja az atv.hu.

Legyen portálunk mentora, támogatását olvasókártyával honoráljuk

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések