A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kim Kardashian legyőzte Hillary Clintont egy jogi alapismeretek kvízben


A celeb, aki negyedik próbálkozásra teljesítette az első szakvizsgát fölényesen győzedelmeskedett a volt amerikai külügyminiszter felett. 

Hillary Clinton a lányával, Chelsea Clintonnal közösen készít dokumentumfilm-sorozatot Gutsy címen, melyben nyolc részen keresztül mutatnak be „inspiráló nőket” – művészeket, aktivistákat, vezetőket és hétköznapi hősöket –, köztük Jane Goodallt, Kate Hudsont, Megan Thee Stalliont és Kim Kardashiant.

Utóbbival a jogi tudását is összemérte az Amerikai Egyesült Államok volt külügyminisztere. A People birtokába jutott egy részlet, amiből kiderül, hogy a kérdések a halálos erő alkalmazásához, valamint a zsarolás és a rablás közötti különbséghez kapcsolódtak, illetve hogy mikor megengedhető az önvédelem.

A reality-sztár és jogásztanonc Kardashian alaposan megverte Clintont, 11-4-re győzött.

Kim többet tanult az utóbbi időben, mint te”

– nyugtatta lánya a volt first lady-t és elnökjelöltet a vereség után.

Clinton a Yale-en hallgatott jogtudományt a hetvenes években, majd ügyvédként dolgozott, míg jogtanácsosként meg nem kezdte politikai pályafutását. Kardashian ügyvéd apja nyomdokaiba lépve kezdett jogot tanulni, azonban egyetemre nem jár, magától készül fel a vizsgákra, illetve egy San Franciscó-i ügyvédi irodában volt gyakorlaton. 2021 végén negyedik próbálkozásra teljesítette az első szakvizsgát.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések