A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Károly herceg szerkesztette az egyik brit lap ünnepi kiadását


A The Voice című brit újság 40. évfordulós kiadását szerkesztette a brit trónörökös. 

A brit The Voice című napilap ünnepi kiadását szerkeszthette a brit királyi trónörökös. Károly herceg örömmel fogadta el a felkérést, hogy állítsa össze a javarészt feketék kultúrájával és ügyeivel foglalkozó lap ünnepi kiadását, mely a napokban lesz negyvenéves. A herceg úgy fogalmazott a felkérést követően, hogy nagyon meghatódott a lépéstől és megjegyezte, ez az egyetlen, feketék ügyeivel és kultúrájával foglalkozó brit lap, amely mostanra intézménnyé vált – írja az Index.

A különleges kiadás a jövő héten jelenik meg és részletesen foglalkozik a színes bőrű közösség elmúlt negyven évben elért eredményeivel. Az évfordulón megjelenő lapban közlik többek között az Idris Elbával, Baroness Lawrence-szel és Bernardine Evaristóval készült interjúkat. 

Olvasóinkat meglephetik a párhuzamok a The Voice négy évtizede folytatott kampányai és a walesi herceg ugyanezen időszak alatt végzett, gyakran a színfalak mögött zajló munkája között”

– közölte Lester Holloway, a lap szerkesztője, majd azzal folytatta, az elmúlt évtizedekben ezeket az ügyeket egykor megvetették és kigúnyolták, ma azonban széles körben elismerik őket.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések