A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kamionok lepték el Hajdúszoboszlót


Tűzijáték, lassulási és gurító verseny, valamint driftbemutató is lesz a vasárnap is zajló, izgalmas járműshow-n.


Robusztus járművek serege szállta meg a fürdőváros repülőterét a 11. Hajdúszoboszlói Kamionos Találkozó alkalmából, csütörtökön. Egyedi festésű, világítással díszített, vadonatúj és retro csodák mutatták meg magukat a négynapos esemény előestéjén.

Pénteken pedig, a késő esti hivatalos megnyitó előtt bulikamionnal kezdték meg a járműcsodák a felvonulást a repülőtérről, egyebek mellett a Malom sor, a Nádudvari útfél, a Hősök tere, a Szilfákalja, valamint a Fürdő, Gábor Áron, Szent Erzsébet utcákon át, vissza a repülőtérig. Az éjjel negyed 11-re meghirdetett ünnepélyes megnyitót a program szerint tűzijáték és diszkó követi.

Szombaton rajz- és felnitartó verseny, kipufogóhangnyomás-mérés, továbbá kamionhúzó, lassulási és gurító verseny, sőt driftbemutató is várja a kamionok és az izgalmas, egyszersmind parádés járműshow-k kedvelőit. Mindezek mellett nem kell nélkülözniük a látványos elemeket a vasárnap kilátogatóknak sem, hiszen akkor többek között kamionos gyorsulás is lesz, melynek kategóriái között még az 500 lóerősnél nagyobb teljesítményű kamionok is rajthoz állnak.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések