Hirdessen itt

Kadirov: Nincs nagyobb megtiszteltetés számomra, mint hűségesen szolgálni Putyint


„Ilyennek kell lennie egy vezetőnek – valódi félelmet és iszonyatot kelteni az ellenség szívében, és közben őszintén szeretni a népét és hazáját” – fogalmazott Kadirov.

Korábban beszámoltunk róla, hogy Ramzan Kadirov informális egyeztetést tartott Szergej Sojgu orosz védelmi miniszterrel. A csecsen elnök beszámolt róla, hogy a tárcavezető megköszönte a munkájukat, amit Luhanszk és Donyeck felszabadításáért tesznek. „Nagyon örülök, hogy harcosaink sikereit a legmagasabb szinten is elismerik” – közölte Kadirov.

A csecsen vezér most Putyinról írt Telegram-oldalán: „A főparancsnok, az Orosz Föderáció elnöke Vlagyimir Putyin olyan ember, aki teljesen és maradéktalanul odaadta magát nagy Hazánknak. Egész életútja elválaszthatatlanul kapcsolódik Oroszországhoz. Ilyennek kell lennie egy vezetőnek – valódi félelmet és iszonyatot kelteni az ellenség szívében, és közben őszintén szeretni a népét és hazáját” – fogalmazott Kadirov. Kifejtette:

Nincs nagyobb megtiszteltetés számomra, mint hűségesen szolgálni Putyint. Készen állok harcba szállni és az életemet adni azokért az értékekért, amelyeket hevesen védelmez!

Tudnotok kell, hogy Vlagyimir Vlagyimirovics nemcsak államfő, hanem született vezető, politikus, stratéga. Ő az, akit érdemes követni, mert cselekedeteit a haza becsülete, méltósága és érdeke vezérli. Büszke vagyok arra, hogy a követője, tanítványa és gyalogosa lehetek! Büszke vagyok arra, hogy része lehetek nagyszerű államunknak!” – írta a csecsen elnök.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések