A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Interjú Rubint Rékával a TV2 hatalmas bejelentését követően


Rubint Réka nagyon izgatott a Dancing with the Stars miatt, ráadásul Andrei Mangra oldalán versenyezhet, aki nem mellesleg mindkét magyar évadban döntős volt, és legutóbb nyerni tudott Tóth Andi oldalán.


A TV2 nem aprózta el, csak pislogtunk a bejelentések hallatán, Rubint Rékára sem számíthattunk, aki már most az egyik fő esélyes, ebben biztosak lehetünk. Egyrészt hatalmas rajongótáborral rendelkezik, hiába az utálók, másrészt mindene a mozgás, kiváló az állóképessége, plusz ott van Andrei, és ez így igen erős kombináció.

Réka elárulta, heves szívdobogással érkezett a táncterembe, úgy érezte magát, mintha az első randijára futott volna be. Amikor meglátta Andreit, nem akarta elhinni, hogy ez megtörténhet vele, mintha csak álmodott volna.

„Annyira szerettem volna őt páromul, és hogy vele táncoljak.” Réka hisz abban, hogy az ember az energiájával és a gondolatával nagyon sok mindent megteremthet. „És ez most is beigazolódott, úgyhogy nagyon-nagyon boldog voltam, szinte el sem akartam hinni, amit látok.”

Amikor megüzente a családjának, hogy ki lesz a párja, csak annyit üzentek neki, „boszorkány”, utalván arra, hogy kit kívánt magának a versenyre, és végül bevonzotta. Biztos benne, hogy egy nagyon jó munkakapcsolat lesz ebből, és jól fognak tudni működni.

Andrei ígéri, komoly figyelmet fordít arra, hogy Réka karaktere ne vesszen el, ugyanakkor kihozza belőle azt a nőt, akit szeretne megmutatni, saját magának is. Schobert Norbi felesége tudja, hosszú órákat fognak gyakorolni, akár napi szinten is, de áll elébe a kihívásnak.



Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések