A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gréczy belengette: Makizaj Orbán alvó ügynöke


Zsolti szerint Orbán felébresztette alvó ügynökét.


Ezt írja a Facebookon a DK-s, aki önmagával került szexbotrányba:

„Minden idők legnagyobb fideszes kétharmadának felelőse, Márki-Zay Péter ismét posztolt. Mondhatnám, hogy elrendezik a kommentelők: a hozzászólások 90 százaléka elküldi a fenébe.

Az az ember szólal meg újra, aki anno, áprilisban is kokárdát viselt, mert ezt kérte Orbán. Az az ember szólal meg újra, akinek a 2022-es kampányban minden mondata a Fideszt szolgálta, mintha valami megrendelést teljesített volna. Az az ember szólal meg újra, aki a neki köszönhető brutális vereség után már felajánlkozott Orbánnak, hogy tessék őt használni. Az az ember szólal meg újra, aki Lázár Jánossal fotózkodva jelezte: készen áll az együttműködésre.

Még ezeket is elengedném a fülem mellett, de amikor ez az ember arról beszél, hogy Gyurcsány Ferenc tartotta hatalomban Polt Pétert, akkor ki kell mondani: elég volt.

Ez az ember még hivatalosan is Orbán-rajongó volt, amikor a Polt vezette ügyészség meggyanúsította Gyurcsány Ferencet. Ez az ember nyilván nem látott ki a kredencre kitett Orbán-fotó mögül, amikor a kihallgatás idején az ügyészség épülete előtt hatalmas tömeg tiltakozott a gyalázatos eljárás ellen. Végül a tömeg, a tüntetés ereje, és Gyurcsány Ferenc, a kihallgatáson elmondott vádbeszéde kényszerítette meghátrálásra az ügyészséget.

Egy Orbán-hívő az Orbán-rezsim legádázabb ellenfelét Orbánnal összejátszással vádolja? Finoman szólva hiteltelen, komolyan fogalmazva: gyalázatos.

Nem tudok másra gondolni, mint hogy a bajban levő Orbán aktiválta alvó ügynökét. Addig sem a rezsinövelésről, az inflációról, a befagyasztott uniós pénzekről, a teljes nemzetközi elszigetelődésről, milliók elszegényedéséről beszélünk. Magyarország történelmi válságban van. Ha egy "ellenzéki politikus" az összeomlás küszöbén a gyurcsányozásban próbál pozíciót fogni, az Orbán embere. Ez ilyen egyszerű.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések