A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Genetikai selejtnek nevezték Rubint Rékát a jászberényi Lehelben?


Rubint Réka elmondása szerint testnevelő tanára kilencedikben genetikai selejtnek nevezte.

Rubint Réka arról beszélt, hogy gyermekként testképzavarral küzdött, és gimnáziumi testnevelőtanára genetikai selejtnek nevezte. Tudni lehet életútjáról azonban azt, hogy középfokú tanulmányait Jászberényben, a Lehel Vezér Gimnáziumban végezte.

Tizenöt éves koromban, amikor középiskolába kerültem, akkor nagyon-nagyon vékony voltam. Ez annak volt köszönhető, hogy autodidakta módon lefogytam. Édesanyám nem vitt el orvoshoz, tehát nem lettem anorexiásnak diagnosztizálva, de visszanézve a fotókat magamról, ki merem jelenteni, hogy nagyon az anorexia határát súroltam. Ebből kifolyólag nem volt állóképességem, nem tudtam egy normális guggolást, egy fekvőtámaszt, egy métert sem futni. A középiskola első osztályának első félévének a végén a testnevelő tanárom meg akart buktatni testnevelésből, mert értékelhetetlen volt az a teljesítmény, amit én nyújtottam” – emlékezik vissza gimnáziumi éveire Rubint Réka. Elmondása szerint ekkor a gimnáziumi tesi tanára azt mondta az ifjú Rékának, hogy „Rubint, maga egy genetikai selejt”.


Az azóta fitness edzőként karriert építő Rubint nem hagyta, hogy ezek a bántó szavak maguk alá temessék, és be akarta bizonyítani, hogy tanára téved. Így motivációs löketté változott ez a verbális agresszió, hiszen anyukák ezrei tarthatják fitten magukat mára Rubint videóival és vezetett edzéseivel.

Ne felejtsük el azonban, hogy az ilyen bántó szavak nem közvetlenül eredményeznek sikeres életutat. Lehetséges, hogy némely lélek annyira erős, hogy felszívja magát az erős bántás hatására, ettől függetlenül is mély sebeket ejt, amelyek talán sosem gyógyulnak be igazán. Tehát ha azt szeretnénk, hogy gyermekünk Rubint Réka sikerű karriert fusson be, inkább szeressük azt ki belőle, és véletlenül se nevezzük „genetikai selejt”-nek.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések