A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gáspár Bea kicsit bánja, hogy nem lett harmadik gyermeke


Gáspár Bea a TV2 reggeli műsorának volt a vendége, melynek ideje alatt azt mondta, kicsit már bánja, hogy nem lett még egy gyermeke.


Gáspár Evelin és Gáspár Virág sem lakik már a nagy házban a szülőkkel, mindketten komoly kapcsolatban élnek, így kirepültek a családi fészekből. Bea ennek kapcsán azt mondta, biztosan nehéz azoknak a szülőknek, akiknek nem voltak távol a gyermekei, és mindig mellettük voltak.

Evelin a gimnázium elvégzése után egyenesen külföldre költözött a tanulmányai miatt, ott tanult tovább. Emiatt Bea hozzá tudott szokni ahhoz, hogy a lánya kevesebbet van otthon, és úgy fogalmazott, ünnepnap, amikor visszatér a családi házba Nógrádban.

Virág most érettségizett, és Bea elárulta, hogy ahova szerette volna menni, oda nem vették fel. Gondolkodott azon is, hogy édesanyja nyomdokaiba lépve elvégezzen egy tanfolyamot, és szakács lesz belőle.

Bea nem tudja, hogyan fogja érinteni, hogy már Virág sem lesz otthon mindennap, ilyen tapasztalatai eddig nem voltak. „Ilyenkor azért bánom, hogy nem lett egy harmadik gyerekünk is, akkor még mindig ott lenne velünk.” – mondta a Mokka vendégeként Bea.

A két lány mindenben számíthat a szülőkre, Beáék bármiben segítenek nekik, és nem szólnak bele a hétköznapokba. Győző annyira jóban van lányai párjaival, hogy rendre a leánykérésről kérdezi őket, nagyon elégedett velük.

Bea azt is elárulta, Virág például úgy is elvan, ha napokon át nem beszél a szüleivel, addig Evelin gyakrabban jelentkezik. Humorosan megjegyezte, Virág általában akkor telefonál, amikor kinéz magának valamit, de már nincs rá pénze, így segítséget kér az édesanyáéktól, hogy meg tudja vásárolni a dolgot. Evelin pedig kétnaponta hívja Beát, de arra is van példa, hogy napi szinten többször teszi ezt meg. 


Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések