A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fejrúgás ittasan a dorogi éjszakában - itt a videó, mi történt


Súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indult ügyben nyújtott be vádiratot az Esztergomi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki éjjel az egyik dorogi utcán csúnyán megvert egy másik férfit.


A vádirat szerint az ügy mindkét szereplője ittas volt, amikor 2021. november 21-én 23 óra körül szóváltásba keveredtek az utcán. A vita közben a sértett férfi el akart menni a helyszínről. A támadó ezt azonban nem engedte, megragadta a másik kabátját a vállánál, annál fogva őt visszarántotta és egy alkalommal ököllel arcon ütötte, amitől sértett a földre esett. Ezután sem állt le az erőszakos férfi, aki még fejbe is rúgta a földön fekvőt. Ezután lehajolt hozzá és háromszor ököllel megütötte a vállát is.

A bántalmazás következtében sértett nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, bár a bántalmazás alkalmas volt ennél súlyosabb sérülés okozására. Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a büntetlen előéletű férfival szemben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki, tájékoztatta a Kemma.hu-t dr. horváth Sándor, a megyei főügyészség szóvivője.


Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések