A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Deutsch elmagyarázta Ujhelyinek, hogy mi a külömbség a pufajkás Horn Gyula és Bibó István között


Deutsch Tamás a Tranziton hívta fel az mszp-s politikus figyelmét a Horn Gyula és Bibó István '56-os szerepe közötti különbségre.

Rövid videórészletet osztott meg Deutsch Tamás hivatalos Facebook-oldalán az Ujhelyi Istvánnal folytatott vitájából. A beszélgetésre a Tranzit fesztiválon került sor, a videóban a képviselő Horn Gyula és Bibó István '56-os szerepét állítja párhuzamba, Deutsch ennek kapcsán a következőképpen fogalmaz:

„Minden egyes interjúban elmondod, hogy neked Horn Gyula volt a kapudrogod. Horn Gyula az a példaképed, aki miatt te a politikában megjelentél. Szerintem ennek van szimbolikus jelentősége. Mert hogyha tőlem valaki megkérdezi, hogy ki az a példaképem, akinek az életműve számomra példamutató volt, akkor én azt mondom, hogy Bibó István. Horn Gyula is '56-os, meg Bibó István is '56-os. Csak Horn Gyula az '56-os barikádnak az egyik oldalán volt – a karhatalmista oldalon –, Bibó István pedig a barikád másik oldalán volt. (...) Óriási különbség” – fogalmazott a fideszes politikus.


Legyen portálunk mentora, támogatását olvasókártyával honoráljuk

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések