A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Budapesti Amerikai Nagykövetség: A rasszista ideológia magjai még 2022-ben is léteznek


Üzentek a Floydosok.


„Augusztus 2-án, a roma holokauszt emléknapja alkalmából szomorúsággal emlékezünk arra a tragikus népirtásra, amely több százezer európai roma halálát okozta. Sajnálatos módon a rasszista ideológia magjai még 2022-ben is léteznek és táptalajra is találnak. Ezek az ideológiák azonban nem csupán helytelenek, hanem veszélyesek is: fel kell ezért őket számolni, hogy helyüket átvehesse az egyenlőségre és az emberi méltóság tiszteletére épülő kultúra.

A sokszínűség nem pusztán olyan tulajdonság, amelyet el kell viselni, hanem olyan ügy, amelyet ünnepelni kell, hiszen mindannyiunk számára erő és előny származik belőle. Csatlakozunk mindazok hangjához, akik elítélik az idegengyűlöletet, a diszkriminációt valamint a rasszizmus minden formáját, és közösen állunk azokkal az egyénekkel és közösségekkel, akik és amelyek a gyűlölet és a megosztás ideológiáit elszenvedték.”

Log in or sign up to view

See posts, photos and more on Facebook.



Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések