A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bibliai látomása volt kisfia megölése előtt a gyermekgyilkos anyának


Egy a látomásban megjelent fehér ruhás alak utasítására hivatkozik a gyermekét Olaszországban kivégző magyar anya. B. Katalin tavaly ősszel hurcolta el Magyarországról a kétéves Alexet, miután a bíróság az apának ítélte a kisfiút.  

Katalin és Juhász Norbert kapcsolata nem sokkal a közös gyermekük születése után menthetetlenül megromlott. A felek kölcsönösen alkalmatlannak tartották egymást a kisfiuk nevelésére, így a vitába családsegítőnek és a gyámügynek is be kellett szállnia. A bíróság végül az apának ítélte a gyermeket, és az anyát arra kötelezte, hogy Alexet adja át Norbertnek. A nő elkeseredetten felhívta a volt élettársát, hogy megegyezzen vele, ugyanis nem tartotta elégségesnek a határozatban szereplő láthatási időt. A döntés szerint ugyanis csupán a családsegítő hivatalos helyiségében, felügyelet mellett találkozhatott volna a fiával, és szerette volna elérni, hogy a férfi eltekintsen a szigortól.

Norbert nem adott egyértelmű választ, Katalin pedig a gyermekkel együtt Olaszországba szökött.


Mint arról a Bors is többször beszámolt, a volt pornószínésznő egy napig egy kinti ismerősénél húzta meg magát a kisfiúval, de onnan menniük kellett. Katalin végül több késszúrással megölte Alexet, a holttestét pedig egy élelmiszer-áruház pénztári futószalagjára helyezte. Ezután a halott gyermek fotóját elküldte több ismerősének, illetve Norbertnek, és írásban közölte: „Most már egyikünké sem lesz”.

A dráma az egész világot megrázta, de eddig nem derült ki, hogy pontosan mi is történt közvetlenül a gyilkosság előtti percekben. A Bors most B. Katalin egyik ismerősétől megdöbbentő titkokat tudott meg. Az anya azzal a kéréssel küldött levelében részletezte a történteket informátorunknak, hogy az igazságot hozza nyilvánosságra.

Mindenki azt kérdezi tőlem, hogy miért tettem. Nem sok mindenre emlékszem,

csak egy fehér ruhás, nagy szakállú alakra, aki azt mondta, tegyek úgy Alexszel, mint az áldozati kisbárányokkal. Azt is mondta akkor, hogy most tegyem meg, hiszen alszik, nincs tudatánál, és egyébként sem fog neki fájni, hiszen Istenhez megy!

- írta Katalin, és hozzátette: orvosai szerint a stressz hatására kikapcsolhatott az agya és hallucinált.

A gyerekgyilkossá vált anya elmeállapotát már többször is vizsgálták. Magyarországon korábban megállapították, hogy nem beszámítható, majd a gyilkosság után egy szakértő hasonló következtetésre jutott. Ezt azonban az ügyész és az apa ügyvédje nem fogadta el,

a bíróság egy három tagú szakértői bizottságtól kért véleményt. Az újabb vizsgálatok eredménye szerint Katalin a gyilkosság pillanatában nagyon is tudatában volt tettének, vagyis büntethető.

Hogy mi lesz az anya sorsa, még kérdéses, az azonban biztos, hogy hiányzik neki a gyermeke. Egyes pillanataiban tagadja, hogy bántotta Alexet.

Sosem akartam ártani neki, mindentől meg akartam védeni a kicsi szívemet.

Az ágyamban a mai napig meghagyom neki a fele fekhelyet!

- fejezte be a levelet Katalin.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések