A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bencze Attila: a szemkilövető depresszióba esett Orbán Texasi beszéde miatt


Azt követően hogy Orbán Viktor tegnap elmondta Texasi beszédét, az apró villa lakója felkelt, feleselt egyet, majd bekapcsolta a számítógépet, hogy Gréczy módjára bele verje abba depresszióját.


S le is írta. De tényleg. Orbán egy színpadember. Játszik. Tetszeleg. Ripacskodik. Leírta ezt Gyurcsány Ferenc a szégyenember, akit már a függöny mögé sem engednek be annyira vállalhatatlan figura.

A 2010 előtti országot elkúró, a monogram párt (DK = Dobrev Klára) háttérembere, a fröccsöntött mini Lenin, az örökbe kapott Apró Antika vérvonal, antifa mozgalmárokat megszégyenítő anarchizmusával készül egy másik Magyarország megteremtésére.

Ez a közel 30 százalékos senki, úgy akar egy másik Magyarországot létrehozni, hogy azt a távvezérelt politikai bábjain kívül senki nem szeretné.

Hallod-e Feri. Most eszembe jut az a történelmi kép, amikor Horn Gyula Szanyival a magyar szocialista párt támogatottságáról értekezik. Az megvan? Egyedül vagyunk Tibor... Hát te is egyedül vagytok...

Mire készülsz te Feri? Így ketten egyedül...

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések