A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bauer Tamás: Az ellenzéknek végre igazat kéne mondania


A korábbi SZDSZ-es, majd DK-s politikus szerint „a Fidesz infantilizálja a társadalmat, az ellenzék pedig rásegít erre”. 

Bauer Tamás a Klubrádiónak adott interjút, amelyben arról beszélt, hogy véleménye szerint „nem lehet a háztartási energia árát tartósan elszakítani a költségek világpiaci alakulásától, mert akkor túlfogyasztás lesz, a valóban hasznos energiatakarékossági beruházások pedig elmaradnak. Fenntartható rezsicsökkentés nincs” – fogalmazott.

„A kormánykommunikáció mindvégig elhallgatta, hogy a rezsicsökkentést abból a 27 százalékos áfából finanszírozták, amit mindenki minden vásárlása után megfizetett és fizet jelenleg is.

Az ellenzéknek ezekkel a hazugságokkal szemben kellene végre az igazságot állítania, és nem a rezsicsökkentés megtartását követelnie”

– mondta a volt SZDSZ-es politikus.

Bauer szerint „gátlástalan félrevezetésben a Fidesz mindig is jobb volt. Az ellenzéknek végre be kéne ismernie, hogy a rezsicsökkentést ebben a formában nem lett volna szabad bevezetni. A DK javaslata szerint például az államnak szociális alapon, a rászorulóknak kellene rezsitámogatást nyújtania”.

Bauer szerint az ellenzék a „hazudozással” csak a következő kétharmadot készíti elő.

Az egyetlen esély a feltámadásra a korábbi politikus szerint az, ha a „keserű igazságot állítanák a Fidesz hazugságaival szemben”.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések