A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az USA szerint az oroszok civil és kormányzati célpontokat fognak lőni a napokban


Az amerikai külügyminisztérium információi szerint Oroszország a következő napokban jelentősen fokozza a támadásait, ezért felkértek minden amerikai állampolgárt, hogy azonnal hagyják el Ukrajnát, mivel ők csak az utolsó ukránig akarnak harcolni. 

Az Egyesült Államok (USA) ukrajnai nagykövetségének közleménye szerint az USA külügyminisztériumának információi vannak arról, hogy Oroszország a következő napokban fokozza támadásait Ukrajna polgári infrastruktúrája és kormányzati létesítményei ellen.

„Az orosz támadások fenyegetést jelentenek a civilekre és a polgári infrastruktúrára. Az amerikai nagykövetség arra kéri az amerikai állampolgárokat, hogy amennyiben ezt biztonságosan megtehetik,

azonnal hagyják el Ukrajnát, a magánszemélyek rendelkezésére álló földi szállítási lehetőségekkel.

A biztonsági helyzet Ukrajna-szerte rendkívül ingatag, és a körülmények bármikor romolhatnak. Az amerikai állampolgároknak továbbra is ébernek kell lenniük, és megfelelő intézkedéseket kell tenniük biztonságuk növelése érdekében" – olvasható a közleményben.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések