A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi az M4-es autóúton


Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi az M4-es autóút 36-os kilométerénél, két személygépkocsi ütközött össze a 12-es főút 2-es kilométerénél, árokba hajtott egy személygépkocsi Gödöllőn, kigyulladt egy százötven négyzetméteres családi tetőszerkezete Kakucson.


Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi szombaton délután az M4-es autóút 36-os kilométerénél, Gomba közelében. A gépkocsiban két ember utazott, mindketten önerejükből elhagyták az autót. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.


Két személygépkocsi ütközött össze szombaton délután a 12-es főút 2-es kilométerénél, Vác közelében. Az ütközés következtében egy ember a roncsba szorult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A helyi önkéntes és a váci hivatásos tűzoltók a beszorult embert a roncsból feszítővágó segítségével kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.


Árokba hajtott egy személygépkocsi szombaton délután Gödöllőn, a Repülőtéri úton. A gépkocsiban egy ember utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.


Kigyulladt egy százötven négyzetméteres családi tetőszerkezete szombaton délután Kakucson, a Hold utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a tető háromnegyede égett. A tüzet a dabasi és a monori hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd átvizsgálták az épületet, a munkájukat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések