A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Amerikai templomban és a katonaságnál is megjelentek a drag queenek (Videó)


Mindkét helyen botrányt keltett a drag queenek fellépése.  

Egyik alkalommal a katonaság által szervezet, „gyerekbarátnak” mondott rendezvényen ismét megjelentek a színes ruhákba öltözött, nőnek kinéző férfiak. „Sokszínűség, egyenlőség és befogadás nyári fesztiválja” volt az esemény neve, ami úgy nézett ki, mint egy klasszikus gyereknap (légvárakkal, arcfestéssel), csak mindez LMBTQ-tematikában – írja a 888.hu.

Gregory Beaulieu ezredes, a JBLE 633d légibázis szárnyának parancsnoka hagyta jóvá az eseményt. Mindezt a hadsereg erőforrásiból, vagyis adófizetői pénzből finanszírozták.

A másik alkalom során az egyik New York-i katolikus iskola elvitte a gyerekeket egy olyan templomba, ahol drag queenek jelentek meg. Az eseményt az iskola LMBT támogató klubja és az iskola tantestületének tagjai támogatták. A diákok azt állították, hogy kényszerítették őket a részvételre, és úgy kellett tenniük, mintha élvezték volna az eseményt.

Így egy, a művésznevén Brita Filter névre hallgató nőimitátor vonult végig a gótikus boltozat alatt, míg a program valamelyik szervezője a gyerekeket azzal biztatta, hogy állva tapsoljanak a blaszfémiának. Valamint Pride matricákat is osztogattak nekik, és azt mondták: „Vegyél egyet, különben homofób vagy”.

@thebritafilter I literally went to church to teach the children today… 💒💕🏳️‍🌈🏳️‍⚧️ A Catholic High School here in NYC invited me to their Pride 🏳️‍🌈 Chapel. Visibility matters and I’m so honored to have had the chance to talk to you about my work as a LGBTQ+ Drag Queen Activist. Comment if you want me to post part 2… #drag #church #dragqueen #lgbtq #pride ♬ original sound - Brita Filter

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések