A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Amerikából ismét egy hollywoodi sztárszínésznőt küldtek Zelenszkijhez


Úgy tűnik a nyugati publikum is kezdi unni a Zelenszkij-show-t. Politikusok sem utaznak már Kijevbe, jött ez a csúnya Amnesty International jelentés is, amely szerint az ukránok pontosan azok, aminek az oroszok beállítják őket. A Vogue fotósorozat sem érdekelt senkit. Valamit gyorsan lépni kellett, amit a kijevi rezsim washingtoni urai gyorsan meg is tettek, küldtek egy hollywoodi sztárszínésznőt a komikushoz.


Jessica Chastain Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő látogatott el az ukrán elnökhöz.

“Számunkra nagyon értékesek a híres emberek látogatásai. Ennek köszönhetően a világ még inkább hallja, tudja és érteni fogja az igazságot arról, hogy mi történik hazánkban. Köszönjük a támogatást!” – írta Zelenszkij a közösségi oldalán.

Járt már ott (igaz nem Kijevben, hanem Lembergben) Angelina Jolie, akinek a hatás kedvéért bekapcsolták a szirénákat is a városban, az úgy mégis csak hatásosabb.

Aztán ott van még Ben Stiller, aki még júniusban járt Kijevben és együtt pávázott a komikussal.

Zelenszkij legbuzgóbb hollywoodi támogatója pedig az a Sean Penn, aki vadászgépek vásárlására buzdította az amerikai milliárdosokat, természetesen a gépeket Ukrajnának szánta.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések