A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A karambolok napja volt a kedd, hat embert vittek kórházba a megyei utakról


Egy motoros vontatókötélnek, egy kisbusz hídkorlátnak ütközött. Ügyeleti hírek.


Négy méter magasan akadt fenn egy fa egyik ága kedden reggel Debrecenben, a Honvéd utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók dugólétrán keresztül, kézi erővel eltávolították az ágat – áll a megyei katasztrófavédelem szokásos ügyeleti összefoglalójában.

Lehasadt egy nagyméretű fa ága a debreceni Küküllő utcában kedden reggel, a tűzoltók magasból mentő és láncfűrész segítségével avatkoztak be

Kamiont vontató jármű vontatókötelének hajtott egy motorkerékpáros tegnap reggel a 47-es számú főúton, Debrecen közelében. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a motort, a sofőrt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Lehasadt és egy másik fára borult egy tizenöt méteres fa tegnap délelőtt Debrecenben, a Rétikanyar utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el az ágat.

Lesodródott az útról és egy híd korlátjának ütközött egy kisbusz tegnap a déli órákban Pocsaj közelében. A létavértesi önkormányzati tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járművet.

Kigyulladt egy személygépkocsi motortere tegnap kora délután az M3-as autópályán Hajdúnánás közelében. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt egy ott tartózkodó kamion sofőr két tűzoltó készülékkel eloltotta a lángokat. A tűzoltók a jármű áramtalanítását végezték el.

Felborult és keresztbe fordult egy személygépkocsi vontatmánya tegnap délután Derecske közelében az M35-ös autópályán. A berettyóújfalui hivatásos és a konyári önkéntes tűzoltók vonultak, akik a járművet átvizsgálták, majd az utánfutót kerekeire állították.

Három személygépkocsi ütközött össze kedden délután a 4-es számú főúton Ebes közelében. A balesethez a debreceni és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Két személygépkocsi ütközött össze tegnap késő délután Ebesen a Vérvölgy utcában. Az egyik járműbe beszorult egy utas, őt a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki. Ezt követően az autókat áramtalanították. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Püspökladány külterületén, a 4-es számú főúton két személygépkocsi ütközött össze. A járműveket a püspökladányi hivatásos tűzoltók áramtalanították, a mentőszolgálat három embert kórházba szállított.

Leszakadt egy tizenöt méteres fa egyik ága tegnap este Debrecenben a Komlóssy úton. A debreceni hivatásos tűzoltók dugólétrán keresztül láncfűrésszel avatkoztak be a faág eltávolítására.

Öt körözöttet fogtak a rendőrök

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek közül három könnyű, egy pedig súlyos sérüléssel végződött.

A police.hu-n megjelent összegzés szerint a szolgálatot ellátó állomány összesen 12 személyt fogott el, közülük öt embert a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, hét főt pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök 16 személyt állítottak elő, ebből kilenc főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 11 esetben történt.

Legyen portálunk mentora, támogatását olvasókártyával honoráljuk

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések