A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

9 ember ült a kisbuszban, ami felborult az M3-as autópálya lehajtójánál!


2022 harmincharmadik hétvégéjén ötvenöt segélyhívás érkezett a tevékenységirányító központba.


A körforgalomnál az árokban az oldalára borult egy kisbusz az M3-as autópálya lehajtójánál Ófehértó és Nyírgyulaj között. A járműben kilencen utaztak, közülük három ember beszorult. A balesethez több járművel a nyírbátori, a baktalórántházi, a mátészalkai és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak, a műszaki mentést a szabolcsi katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A beavatkozók dugólétrákkal a buszt megtámasztották, majd feszítővágó berendezés segítségével a sérülteket kiemelték és átadták a mentőknek. A balesetet szenvedett járművet a nyíregyházi hivatásos tűzoltók tűzoltó daru segítségével emelték ki az árokból.

Pénteken Ibrányban tíz,  Érpatakon két helyszínen, harminc és száz, Nagyaron ötven, Nagycserkeszen hatvan négyzetméteren, Mezőladányban fél hektáros területen pusztítottak a szabadtéri lángok. A beavatkozó hivatásos, önkormányzati és önkéntes tűzoltóegységek kéziszerszámokkal, puttonyfecskendőkkel és vízsugarakkal számolták fel a tűzeseteket.

Lesodródott az útról és az árokban az oldalára borult egy személygépkocsi Balkányban. A szakolyi önkormányzati és a balkányi önkéntes tűzoltók vonultak a balesethez, áramtalanították a járművet.

Szombaton Ópályiban húsz, Timáron ötven, Szatmárcsekén két helyszínen kétszáz négyzetméteren, Beregsurányban százötven méter hosszúságban égett a száraz fű. A beavatkozók kéziszerszámokkal és vízsugarakkal fékezték meg a lángokat.

Húsz négyzetméteres melléképület égett teljes terjedelmében Beregdarócon, a Petőfi úton. A mátészalkai hivatásos tűzoltók vonultak a tűzesethez, három vízsugárral avatkoztak be.

Kismacska esett kútba Kálmánházán. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók dugólétra és mentőkötél segítségével emelték ki az állatot.

Nyírcsaholynál a kerékpárútra, Tornyospálcán és Tiszakerecsenynél az úttestre dőlt fa. A balesetveszélyt motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a beavatkozók.

Vasárnap kerti hulladék égett két négyzetméteren Tiszabezdéden. A záhonyi hivatásos tűzoltók vonultak a tűzesethez, egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Lakóházra veszélyt jelentő fát távolítottak el a csengeri önkormányzati tűzoltók Urán. Kölcsén az útra dőlt fa és akadályozta a forgalmat, amelyet a fehérgyarmati hivatásos tűzoltók távolítottak el. A beavatkozók motoros láncfűrésszel szüntették meg a veszélyt.

Két személygépkocsi ütközött össze Kemecsénél. Az ütközés következtében az egyik gépkocsiba egy ember beszorult. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd feszítővágó és feszítő henger alkalmazásával a beszorult személyt kiszabadították a gépkocsiból és átadták a mentőknek.

Lesodródott az útról és árokba borult egy személyautó Nyírbogátnál. A nyírbátori hivatásos tűzoltók a jármű áramtalanítását végezték el.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések