A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

USA: Ukrajna megnyeri ezt a háborút


Hát megnyugtatjuk a kedves kisasszonyt, hogy Ukrajna sosem fogja megnyerni a háborút.  Legfeljebb, ahogy az amerikai alternatíva tartja az "utolsó ukránig küzdenek Oroszország ellen". Akkor akarnak majd önök gazdasági szempontokat előtérbe helyezve konszenzusra jutni az ukránokkal?

Ne feledjék, hogy Önök meg Oroszország között áll egy önöknek köszönhető legyengített Európai  Unió és a régen begyükben lévő Kína, ami humánerőforrás tekintetében leszívja az önök jóléti társadalomról kialakított mítoszát (B.A. napiujsag.hu). 

Hát a kommentár után, most jöjjön a cikk

Karen Donfried, az Egyesült Álllamok európai és eurázsiai ügyekért felelős helyettes államtitkára nem ért egyet Orbán Viktorral, aki arról beszélt a NATO-csúcs után, hogy Ukrajna nem lesz képes legyőzni az orosz hadsereget. 

Donfried máshogyan látja ezt, szerinte Ukrajna fenn tudja tartani a védelmét, és a nyugati szankciók hatására ellátási gondok lehetnek az orosz hadseregben, eshet a morál.

Az orosz hadsereg csak részsikereket arat, de nagyon nehéz dolguk van, még úgy is, hogy a délkeleti csatatér elvileg nekik kedvez, mivel az ukránok erősen védekeznek, mondta.

„Úgy látjuk, Ukrajna elszánta magát, hogy megnyeri ezt a harcot, és mi támogatni fogjuk őket ebben.”

A magyar miniszterelnök egy hete úgy fogalmazott a Kossuth rádióban, hogy hiába kaptak fegyvereket nyugati országtól, és harcolnak hősiesen az ukrán katonák, „lassan a katonai realitások érvényre jutnak”.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések