13 évvel ezelőtti ügy került újra terítékre, ami miatt pénteken nagy erőkkel vonultak ki a rendőrök Diósjenőre. Egy évtizede két fiatal lány tűnt el, akiket azóta sem találták meg, pénteken azonban rábukkanhattak az egyik holttestére. 

2009-ben két fiatal nő is eltűnt Diósjenőn, most egyikük földi maradványai kerülhettek elő egy családi ház kertjéből.

Glöckl Ferenc, a település alpolgármestere, arról számolt be közösségi oldalán szombat délelőtt, hogy ásni kezdtek az egyik helyi családi ház kertjében, amihez egy diósjenői vállalkozó munkagéppel nyújtott segítséget - írja a nool.hu.

Információim szerint az egyik lány holttestét megtalálták. Ez egészen döbbenetes és lehangoló, azóta is a hír hatása alatt vagyok. A hivatalos rendőrségi közleményig semmi biztosat nem tudok mondani, ugyanis a napokban folytatják a keresést. Ez további lezárásokkal jár majd a Börzsönyi úton 

– emelte ki az alpolgármester.

Azóta a rendőrök egy személyt őrizetbe vettek.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság munkatársai egy korábban elrendelt büntetőeljárásban 2022. július 1-jén Diósjenő településen nyomozási cselekményeket hajtottak végre.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy személyt őrizetbe vettek, akinek letartóztatását is indítványozták az ügyészségen.

Az ügyben a nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb tájékoztatás jelenleg nem adható - írja a police.hu.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!