Hirdessen itt

Teljes útzár az M7-esen Lepsénynél: átszakította a szalagkorlátot egy autó, meghalt egy nő


Vasárnap délelőtt baleset történt az M7-es autópályán Budapest felé, a 90-es jelű Balatonvilágos csomópont után. A 84-es km-nél mentőhelikopter érkezett a helyszínre, ezért a forgalmat bizonytalan ideig mindkét irányban megállították, több km-es torlódás alakult ki, írja az Útinform. A helyszínen lévő kollégáink is jelezték, hogy több kilométeres a kocsisor a hőségben.

Frissítés 11.20-kor: A rendőrség azt írja, a baleset következtében egy nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen elhunyt. A Balesetinfo szerint a nő, a Citroen utasa az eset során kirepült a jobb első ülésről.

Aki teheti, a Siófok-kelet és a Polgárdi csomópontok között a 7-es főúton kerüljön mindkét irányból. A rendőrök a forgalmat Balatonvilágosnál a 7-es számú főútra terelik, ahonnan Polgárdinál van lehetőségük a járművezetőknek az autópályára visszatérni.

A rendelkezésre álló adatok szerint vasárnap 9 óra 40 perc körül történt a baleset, írja a Police.hu. A Balaton irányába haladt egy autós, majd a 84-es kilométer szelvényénél eddig ismeretlen okból átszakította a szalagkorlátot, és áttért az ellentétes oldalra.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések