A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rosszul lett Tom Jones, lemondták a budapesti fellépését


A koncertet augusztus 16-án pótolják. 

Rosszul lett budapesti koncertje előtt Sir Tom Jones, az énekeshez orvost hívtak – tudta meg az Index. A portálnak a Surrounded by Time című turné sajtófelelősei is megerősítették, hogy a 81 éves sztár nem érezte jól magát.

Az énekes állapotáról a lap érdeklődött az Országos Mentőszolgálatnál is, ahol azt a tájékoztatást kapták, hogy hozzájuk „nem érkezett be megkeresés, ami azt valószínűsíti, hogy saját orvosi stábja látta el a világsztárt.

A koncertet augusztus 16-án pótolják.

Sir Tom Jones nevében a rendezők hangosbemondón magyarul és angolul is elnézést kértek a közönségtől, és jelezték, hogy az énekes is „nagyon várja, hogy újra találkozzanak”. A megváltott jegyek az augusztusi koncertre is érvényesek – tették hozzá.

A közönség megértően, türelemmel fogadta a hírt, rendezett sorokban távoztak a koncert helyszínéről – derült ki a tudósításból.

Tom Jones Surrounded by Time című turnéjával érkezett Budapestre, a korábban tervezett, de a háború miatt elmaradó kijevi koncertje helyett. Az énekes fellépéssorozata június közepén indult, és több mint ötven helyszínt érint Európában és Amerikában.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések