A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Pénzbüntetést kapott a gyalogosgázoló


Áprilisban történt a baleset, most eltiltást és pénzbüntetést kapott a fiatal nő.


Egy szabályosan közlekedő férfit ütött el a zebrán még áprilisban egy fiatal nő Kaposváron. A sértettnek a tőle telhető segítséget nem adta meg, hanem elhajtott.

A férfi a Vásártéri úti járdán közlekedett a Kanizsai utca felé és a kijelölt átkelőhelyen folytatta útját. A nő azonban a kereszteződéshez érve figyelmetlensége miatt nem vette észre a zebrán áthaladó gyalogost és nekiütközött az előtte áthaladó férfinak. A sofőr ezt már csak akkor vette észre, amikor a férfi a motorháztetőre zuhant, a kanyarodó autót ekkor fékezte állóra, ami miatt a férfi a motorháztetőről a kocsi elé esett.


A sértett nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett, így fel tudott kelni és visszalépett a járdára, de a járművezető hozzá sem szólt a férfihoz, hanem elhajtott.

A Kaposvári Járási Ügyészség segítségnyújtás elmulasztásának bűntette miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé a sofőrt. Somogy megyében az utóbbi időszakban megszaporodtak a gyalogos- átkelőhelyeken elkövetett szabálytalanságok, ezért a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott ellenőrzéseket és figyelemfelhívó kampányt folytat.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések