A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megtudta, hogy az ismerőse nyaral, ki is pakolta az udvari tárolót


A salgótarjáni nyomozók őrizetbe vették azt a 23 éves helyi férfit, aki meglopta nyaralását töltő ismerősét.


A Salgótarjáni Rendőrkapitányság járőrei július 14-én a reggeli órákban kopogtattak egy 23 éves helyi lakos ajtaján, mivel a megalapozott gyanú szerint július elején két salgótarjáni ingatlan területéről lopott el különböző értékeket - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A helyi lakos tudta, hogy ismerőse július elején nyaralását tölti, ezért megjelent annak salgótarjáni ingatlanánál. Az épület bejárati kapuját kinyitotta és a hátsó udvaron található tárolóból elvitt egy Mercedes típusú elektromos játékautót, egy benzinnel teli kannát és négy alufelnit. A gyanúsított ezt megelőzően egy másik ingatlan udvarára is bement, ahonnan egy kerékpárt és egy akkumulátort vitt magával. Cselekményével összesen közel 270 ezer forint kárt okozott.

A nyomozók a salgótarjáni lakost üzletszerűen elkövetett lopás bűntett és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és – mivel ellene több hasonló jellegű bűncselekmény miatt eljárás volt folyamatban – őrizetbe vették. A rendőrök előterjesztést tettek a férfi letartóztatásának indítványozására a Salgótarjáni Járási Ügyészségen.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések