A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nógrádi György: Tömegek vonulhatnak utcára, erre Európa nincs felkészülve


A szakértő elképzelhetőnek tartja, hogy az őslakosság és a bejövő migránsok között nagyon komoly összecsapások lesznek pár év múlva.

Korábban beszámoltunk róla, hogy Nógrádi György szerint mérföldkőhöz érkezett a háború. „Az oroszok lehet, hogy megvárják a félidős választások eredményeit az USA-ban, hogy meglássák, hogy milyen hatása van a háború az amerikai politikára” – fejtette ki a biztonságpolitikai szakértő.

Nógrádi György az Ultrahang legújabb adásában hallgatói kérdésekre válaszolt. „Ha Nyugat-Európa így folytatja, és az emberek találkoznak a komfort csökkenésével, lehetnek polgárháborúk ebből?” – hangzott el az első kérdés.

Hivatalosan nem, a valóságban igen. Elképzelhetőnek tartom, hogy az őslakosság és a bejövő migránsok között nagyon komoly összecsapások lesznek pár év múlva

– adta a választ a szakértő. Nógrádi szerint Európa erre nincs felkészülve.

Arra a kérdésre, hogy mikor fognak megjelenni az Ukrajnának küldött fegyverek a migránsok kezében azt felelte: már ott vannak. 

Ha Ukrajna egy hétig nem kapna katonai és anyagi támogatást, összeomlana

– szögezte le Nógrádi.



Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések